Monday, August 8, 2011

Terima Kasih Daun Keladi......



Terima kasih kepada Kerajaan Pusat kerana umumkan bonus setengah bulan gaji untuk penjawat awam sempena Aidilfitri ini.

10,000 pegawai dan kakitangan perkhidmatan awam negeri Johor juga menerima bayaran bantuan khas kewangan sebanyak RM500 seorang. Ia melibatkan jumlah keseluruhan sebanyak RM5.3 juta.

Jangan habiskan wang semata-mata di gedung-gedung membeli belah....ingat-ingatkan juga kepada golongan yang kurang bernasib baik........

Selamat meneruskan ibadah puasa, hanya mereka yang menang saja yng boleh sambut Hari Raya Aidil Fitri.....hehehe

4 comments:

wakketar said...

Salam tuan tanah,
Kalau semua penjawat awam menyokong kepimpinan YAB PM kita, aku pasti dia akan beri 2 bulan bonus.. (walaupun tak sebanyak GLC yang beri 3-6 bulan bonus pada stafnya...)

jejakazman said...

glc bagi bonus senyap senyap...lepas tu jumlahnya besar giler....ada yg cecah 7 bulan....ini bila gomen mintak 2 bulan ramai pulak yg bising kate macam2 padahal duit tu pegi semula kat peniaga kerana di belanjakan ....jadi sapa untung sebenarnya....

handsomeguy said...

Hello tuan,Bolehkah anda bertukar-tukar link? saya telah dikaitkan web yang bagus anda, supaya anda boleh link blog saya?Saya berharap anda tidak keberatan ...
ini adalah blog saya http://webmarhaen.blogspot.com/

nasib baik

amirhamzah64/ 64أمير حمزه said...

Syukur dan ucap terima kasih aje la.......